« Arveluttavia tatuointeja, osa 138: "Muuta paikkaa sitten löytynyt kuin tuo herkkupakara" - pyöreä fitness-peppu pilalla? | Pääsivu | ''Huh, mitkä tissit'' - Asal Bargh Suomipaidassa... eikä se että on leijona rinnassa, vaan mitä sieltä paidan alta paljastuukaan! »

TERVETULOA HULIGAANIN VERKKOKAUPPAAN!
Egorazzin kansi: toukokuu 2023
Toukokuu 2023

Paikoillanne... valmiinanne

Unelmien tyttöystävä

Mirri ei elä kiitoksella!

  • Egorazzi on ilmestynyt vuodesta 2009, liki 3 miljoonaa eri suomalaista on käynyt lehtemme sivuilla ja sivulatauksia on yli sata miljoonaa.

    Me olemme kuitenkin itsenäinen media, ilman lehtitalon, tai miljadööriomistajan, tukea. Olemme liberaalin valveutuneisuushapatuksen vastainen äänitorvi, viimeinen mohikaani, se kuolleeksi tuomittu 'miestenlehti', jolle perustamisen aikaan annettiin vuosi elinaikaa. Täällä vuosikymmenen jälkeen kuitenkin olemme.

    Kissa sattaa kiitoksella elää, mutta mirri ei, joten on aika kaivaa kuvetta!

    Mikäli haluat nähdä jatkossakin suomalaisia kaunottaria, tarvitsemme tukesi. Alle kahvikupin hinnalla voit liittyä VIP-huoneen jäseneksi, tukea meitä, ja samalla saat lisäsisältöä (elämääsi).

    Joko olet puolellamme, tai olet meitä vastaan KLIKKAA TÄSTÄ... tai lähde lukemaan Vihreää lankaa, tai mitä näitä nyt onkaan!

Sometilit

  • Egorazzi Twitterissä Egorazzi Instagramissa Egorazzin VIP-huone Egorazzi Facebookissa