Jokainen mies haluaisi kotiinsa pool-pöydän, vaikka ei olisi koskaan edes koskenut keppiin. Pöytä kotona on statement, joka kertoo, että mies pitää tässä taloudessa housuja.
Kun ensimmäistä kertaa astelee kaverin kämppään, ja huomaa siellä pool-pöydän, tulee vain yksi asia mieleen.
Tämä kaveri on äijä isolla Ä-kirjaimella.
Ja tässä taloudessa nainen todellakin tietää paikkansa, ja se on kettiössä nyrkin ja hellan välissä.
Siksi on edes turha kuvitella saavan omaa muijaansa suostumaan kotiin hankittavaan biljardi-pöytään. Ellei sitä sitten myy hänelle design-huonekaluna.
Silloin ratkaisu voisi olla tälläinen Mitchell-biljardipöytävalmistajan The Catalina-malli.
Ed Mitchell perusti nimeään kantavan pöytäpajan Floridan Clearwater'iin jo vuonna 1977, ja perheyritys on tullut tutuksi alan piireissä innovatiivisista ja moderneista design-ratkaisuistaan.
Kyllähän tämä kuvissa eri konfiguraatioin varustettu pöytämalli sitten onkin designia puhtaimmillaan!
Ja jos rehellisiä (itselle) ollaan, ja vaikka biljardi-pöytä kotona onkin miehisyyden ruumiillistuma, onhan se perinteinen vanhanliiton pöytä yhtä ruma kuin Paavo Väyrysen patsas sohvan vieressä.
Sen sijaan Mitchellin pöytä on yhtä mulkkumainen kuin Väyrynen, mutta miehisyyden symbolina enemmän verrattavissa Stefan Lindforsin kaksimetriseen penisveistokseen.
Mutta väyryspatsaan tai penisveistoksen sijaan ehkä tälläinen The Catalina -pöytä on kuitenkin käytännöllisempi -- voihan sillä aina sentään pelata.
Ja nalkuttavalta muijalta saa hyväksynnän, kun muistaa mainita: "kulta tämä on design-huonekalu".
Niin, se hinta?
Eikös niin sanota, että mikäli hintaa pitää kysyä, siihen ei ole varaa.
Toisaalta, jos pääsee työntämään oman muijan kurkkuun tämän vuosia sitten kuohitsemat pallisi, onhan se sen arvoista, että myy pihalta Avensiksen, ja näyttää kuka taloudessa niitä housuja oikein pitää.
"Kulta, kyllä tämä aina väyryspatsaan voittaa."
-EGORAZZI-